Відновлення довіри - тема Всесвітнього економічного форуму

2024-01-22

Тема Всесвітнього економічного форуму


Понад 800 генеральних директорів, 1600 компаній і представники сотень різних країн збираються для ключових розмов серед захоплюючих краєвидів Давосу. Цього тижня засновниці Women on Boards Ukraine Тетяна Фурцева, Ніна Домбровська та Олена Малинська мали честь бути частиною цієї динамічної зустрічі.

Відновлення довіри є темою Всесвітнього економічного форуму і вона глибоко перегукується з викликами світу та динамічними дискусіями, які ми мали в Давосі.

Давос є чудовим місцем для побудови партнерств, що було в центрі уваги зустрічей засновників з відомими жіночими організаціями та потенційними прихильниками, а також зацікавленими сторонами у Rebuild Ukraine. Ми досягли важливих домовленостей, про які буде оголошено незабаром і з нетерпінням чекаємо втілення в життя всіх новостворених партнерств.

Ми стали свідками того, як до діалогу приєдналося більше молодих облич, більше жінок і людей з більш різноманітним походженням. За даними WEF, приблизно 28% із 3000 учасників Давосу, включаючи 350 глав держав і урядів, були жінками. «Цей рік знаменує собою важливу віху в 54-річній історії Щорічної зустрічі, оскільки ми очікуємо привітати понад 800 жінок у Давосі — найбільшу кількість за всю історію».

У найближчі дні та тижні ми поділимося ще деякими ідеями, зібраними нашими засновницями під час перебування в Давосі.