Empowering Change: Women on Boards Ukraine на Rebuild Ukraine Business Forum у Торонто.

2023-11-23

Women on Boards Ukraine на Rebuild Ukraine Business Forum.


Членкині Women on Boards Ukraine взяли активну участь у дводенному бізнес-форумі Rebuild Ukraine у Торонто – динамічному зібранні, яке зібрало близько 400 представників канадського та українського бізнесу. Форум, організований Канадсько-українською торговою палатою, мав на меті сприяти обговоренню стратегічного партнерства та практичних кроків для відбудови України в різних секторах.

На сцені Ковалів Юлія, Посол України в Канаді, та Олена Волошина, представниця IFC в Україні, виступали за інвестиції в Україну та заохочували до спільних зусиль між канадськими та українськими компаніями.

Конференція стала платформою для презентації інвестиційних проєктів, присвячених відродженню та модернізації України в таких ключових секторах, як сільське господарство, будівництво/інфраструктура та енергетика. Нам пощастило дізнатися про інструменти, які пропонують Світовий банк, ЄБРР та EDC для підтримки канадських компаній, зацікавлених в інвестуванні в Україну.

Дискусії про відбудову України вже розпочалися в Європі та США, і важливо спостерігати продовження цих потужних діалогів у Канаді.

Women on Boards Ukraine прагне відігравати ключову роль в економічній площині, роблячи свій внесок у поточні зусилля з відбудови та зміни майбутнього України.