Захід випускників Competent Boards, присвячений річниці війни

2024-03-01

Захід випускників Competent Boards, присвячений річниці війни


Онлайн-подія, «Захід випускників Competent Boards, присвячений річниці війни», представлений Competent Boards у партнерстві із запрошеними членами Women on Boards Ukraine, продемонстрував змістовні дискусії та справжнє лідерство серед 50 слухачів, а також спонукав до роздумів про лідерство в невизначених умовах.

Основні моменти спікерів:

Олена Малинська, незалежна невиконавча директорка LJS «Укрпошта», наголосила на важливості перспективного лідерства серед викликів. Вона поділилася своїм безцінним розумінням: «Нам потрібен перспективний погляд. Ми продовжуємо реформи, тому що ніколи не буває кращого часу для реформ, ніж зараз. Такі далекоглядні плани та бачення дають надію та сенс усім навколо».

Оляна Гордієнко, радниця з корпоративного управління ICU Consulting, пролила світло на вимоги сучасної війни, наголосивши на необхідності спритності у прийнятті рішень: «Гібридна сучасна війна вимагає готовності до всього... Ми повинні приймати рішення в невідомості та швидко».

Надія Казначеєва, головна інвестиційна директорка UMGI, наголосила на важливості чіткої та негайної комунікації в невизначені часи: «Ми повинні бути готові до чіткої та негайної комунікації, щоб наші співробітники розуміли, що ми будемо робити правильні речі, дбаючи про виживання людей. "

Подія, яку модерувала Helle Bank Jørgensen, генеральна директорка і засновниця Competent Boards, стала платформою для дискусій про лідерство, здатність до адаптації та стійкість.

Варто зазначити, що один учасник програми членства випускників Competent Boards відзначив, що це і є справжнє лідерство, продемонстроване членкинями Women on Boards Ukraine. Їхній досвід глибоко резонує в сучасному складному ландшафті, відображаючи суть ефективного лідерства посеред труднощів.

Цей захід, продемонстрований спікерками спільноти Women on Boards Ukraine та випускниками програми членства Competent Boards, підтвердив прагнення лідерів рішуче та передбачливо долати виклики. Дякуємо нашим шановним доповідачам та учасникам за внесок у збагачення діалогу про лідерство у неспокійні часи.