Панельна дискусія "Лідерство на фронті та в тилу: погляд жінок і чоловіків"

2023-12-17

Лідерство на фронті та в тилу


У панельній дискусії «Лідерство на фронті та в тилу: погляд жінок і чоловіків», організованій Українською академією корпоративного управління, були присутні членкині "Women on boards Ukraine" Ольга Устинова, Катерина Рибаченко та Наталія Микольська. Ця подія стала зосередженням ідей та досвіду, що базується на лідерстві у складних умовах.

Різноманіття в лідерстві. Дискусія розпочалася з потужного меседжу: професіоналізм не знає статі, але різноманітні підходи мають вирішальне значення. Було наголошено на необхідності різноманітності в командах, а також підкреслено, що різні точки зору збагачують процеси прийняття рішень.

Стратегії лідерства та гендерні перспективи. На заході також були представлені неймовірні історії стійкості та незламності духу. Особливо повчальними були дискусії про те, як відрізняються стратегії лідерства на передовій та в бізнесі залежно від статі, а також про трансформацію суспільства в бік інклюзивності.

Бізнес-досвід у контексті передової. Діалог торкнувся того, як бізнес-досвід може бути використаний у сценаріях фронту та навпаки. Також було обговорено роль жінок у бізнесі та величезну відповідальність, яку вони взяли на себе.

Підсумовуючи, можна сказати, що ця панельна дискусія є свідченням різноманітності та єдності, демонстрацією сили спільних знань та колективного прогресу. Щиро дякуємо всім натхненним жінкам і чоловікам, які взяли участь, зробивши свій внесок у цей збагачувальний діалог!